Logo Naar voorpagina

Wijst u de juiste richting


Nieuws uit de praktijk

Rollator spreekuur

Rollator- en hulpmiddelenspreekuur
Heeft u vragen over uw rollator of over het aanschaffen ervan? Hoe is uw balans? Heeft u vragen over hulpmiddelen / aanpassingen / zorg?
Kom vrijblijvend langs!
Wanneer: donderdag 22 november van 15u - 16u
Waar: Gezondheidscentrum Ooltgensplaat, Langweg 27, 3257KC Ooltgensplaat (1e verdieping!)
Graag tot dan!

Geplaatst op 3-11-2018


Gezondheidscentrum Ooltgensplaat

Sinds 2 juli j.l. is het gezondheidscentrum Ooltgensplaat in gebruik genomen. 5 juli was de feestelijke opening.
Vanaf nu is Ergotherapie Oostflakkee daar ook te vinden, samen met onder andere de huisarts, apotheek, fysiotherapeut, dietiste en wijkverpleging.
Neem contact op voor een afspraak. Natuurlijk komt de ergotherapeute ook nog steeds bij u thuis langs als dat nodig is.

Geplaatst op 10-07-2018


Handenspreekuur

Gratis handenspreekuur *Voor wie? Iedereen kan terecht voor hand- pols- of onderarmklachten tijdens ons handenspreekuur. Een afspraak of verwijzing van de (huis)arts is niet nodig. *Bij wie kom ik terecht? Tijdens het gratis spreekuur maakt u kennis met ergotherapeute Ellen van Ergotherapie Oostflakkee en Fysiotherapeut Jerry of Henrik van Fysiomedic.nl Samen onderzoeken en beoordelen zij welke behandeling het meest geschikt is voor u. Op basis daarvan wordt voor u een persoonlijk behandelplan opgesteld. *Vervolgafspraken Tijdens het spreekuur krijgt u te horen of vervolgafspraken noodzakelijk zijn en bij welke disipline(s) u behandeld gaat worden. *Bel voor een gratis eerste afspraak (dag en tijdstip dus in overleg met u!): Ergotherapie Oostflakkee 06 20 89 28 92 Fysiomedic 0187- 66 30 86 of 06 53 87 01 04 Locatie: Fysiomedic.nl Molendijk 30a Stad aan ?t Haringvliet

Geplaatst op 7-07-2018


Uitbreiding: Zuid Beijerland

Sinds begin dit jaar is Ergotherapie Oostflakkee niet alleen actief of Flakkee, maar ook in Zuid Beijerland en omgeving. Neem gerust contact op voor vragen of meer details. De ergotherapie behandeling kan plaatsvinden bij FysioFitt (Gravin Sabinastraat 34G, Zuid Beijerland) of indien nodig bij u thuis.

Geplaatst op 7-07-2018


Nieuwe website

Bij een verse praktijk hoort uiteraard een verse website. Deze website is ontwikkeld met u in gedachten en is bedoelt om u meer te weten te laten komen over Ellen, de praktijk en ergotherapie in het algemeen. Hoewel de praktijk nieuw is, heeft Ellen ruime ervaring in haar vak en is ze al geruime tijd actief in de regio. Als enige ergotherapeut op Oostflakkee is Ellen de aangewezen persoon om u te helpen bij problemen met het dagelijkse leven.

Ze maakt al meerdere jaren deel uit van meerdere multidisciplinaire overlegorganen op Oostflakkee en is zowel voor de huisartsen als voor de patienten een vertrouwd en bekend gezicht als het gaat om de hulp voor mensen met praktische en sociale problemen. Haar aanpak werkt al voor veel Flakkëenaars.

"Zonder Ellen zou het leven van veel mensen in mijn praktijk een stuk minder aangenaam zijn. Ze is betrokken bij haar patienten en veel kundiger dan ik als het gaat om het leefbaar maken van een leven met praktische obstakels. Ellen is iemand waar je echt iets aan hebt."

Joost van de Putte - huisarts

Geplaatst op 11-09-2017