Logo

Naar hoofdpagina

Wijst u de juiste richting
TOEGANKELIJK
BETROKKEN
DESKUNDIG

December

19-12-2019

Make it a december to remember hoor je heel vaak. Nou... dit was me een december.. wat zeg ik, wat was me dit een jaar!

December, is sowieso een maand van afsluiten en terugblikken. 2019, het jaar waarin ik mijn baan heb opgezegd, en voor de volle 100% voor mijn bedrijf ben gegaan. En wauw, wat is dat gaaf! Hard werken, maar heel leuk om te doen! Zelf keuzes maken, een eigen planning, vrijheid... heerlijk.

Maar je doet het ook alleen. Geen collega's. Ik mis die gezelligheid wel eens. Daarom ben ik blij met de vele samenwerkingsverbanden die ik heb, zodat het soms toch voelt alsof ik collega's heb. Waar ik vragen aan kan stellen, mijn verhaal bij kwijt kan of soms gewoon even lachen. Of een dropje kan pikken uit de snoeppot.

En dan zijn er natuurlijk de vele patiënten. Velen van hen zijn gastvrij en hebben een lekker kopje koffie klaar staan. Er waren heel wat pareltjes en verrassingsmomenten dit jaar. Kadootjes om me te bedanken, een kopje cup a soup bij een huisbezoek tijdens lunchtijd, een zakje pepernoten met Sinterklaas, zelfs een bosje bloemen op mijn verjaardag. Super lief! Niet dat ik van iedereen een kadootje verwacht. Absoluut niet zelfs, het is tenslotte 'gewoon' mijn werk. Maar het is wel heel fijn als mensen hun waardering uitspreken. Echt, daardoor krijg ik het warm vanbinnen en een glimlach op mijn gezicht. Een stukje bevestiging, van: ja, je hebt het goed gedaan!

December, een maand van terugblikken. Als ik alle mooie momenten van afgelopen jaar in zou kunnen pakken in een doosje met een strik eromheen, is er onder de kerstboom plek te kort. Lieve mensen, 'collega's', patiënten, dank voor iedereen die hier het afgelopen jaar onderdeel van was!

Fijne feestdagen en alle goeds voor in 2020!