Logo

Naar hoofdpagina

Wijst u de juiste richting
TOEGANKELIJK
BETROKKEN
DESKUNDIG

Hulpmiddelen

11-07-2019

Voor elk probleem een oplossing, dat is mijn motto. Je zou ook kunnen zeggen; voor elk probleem een hulpmiddel. Je kunt het zo gek niet bedenken. Pot- en flesopeners, sok aantrekkers, aangepast bestek, zachte wc brillen etc. Dikke lepels, kromme lepels, zware lepels, lichte lepels.

Zowel voor noodzakelijke dagelijks bezigheden zoals aankleden, koken, eten en drinken als voor hobby's zoals handwerken of (kaart)spelletjes. Steunkous handschoenen en er is tegenwoordig zelfs een elektrisch steunkous pistool.

Nogmaals, je kunt het zo gek niet bedenken. Ja, echt waar, ook om je billen af te vegen. Ik hoor u stiekem lachen. Maar het is toch heerlijk om zelf uw billen af te kunnen vegen' Stelt u eens voor, dat u dat niet meer zelf kunt. Liever een hulpmiddel dan een vieze broek toch?!

Nu is een hulpmiddel natuurlijk niet altijd DE oplossing. Soms is het aanpassen van een activiteit ook een idee. Maar een hulpmiddel kan vaak wel uitkomst bieden. Heeft u een hulpmiddel nodig? Neem gerust contact op.

0620892892 / info@ergotherapie-oostflakkee.nl